Warning: Array to string conversion in /data/www/neiehuukske.nl/www/backstage/wp-includes/class-wp-theme-json.php on line 1573 Warning: Array to string conversion in /data/www/neiehuukske.nl/www/backstage/wp-includes/class-wp-theme-json.php on line 1573 Warning: Array to string conversion in /data/www/neiehuukske.nl/www/backstage/wp-includes/class-wp-theme-json.php on line 1573

Kindermiddag 7 oktober 2017

Op zaterdag 7 oktober is het weer zover, dan is het “kindermiddag” voor alle kinderen en jeugd t/m 15 jaar.

Kinderen t/m groep 5:
Dit jaar gaan alle kinderen t/m groep 5 naar binnenspeeltuin Pret-Inn in Malden, een wereld waar de tijd omvliegt. Met fantastische attracties, een uitdagende omgeving en met een compleet speeleiland voor peuters en kleuters. Lijkt dit wat? Geef dan gauw op. Opgeven kan t/m 27 september aanstaande. Geef ook even aan of papa en / of mama meegaan.
We vertrekken deze middag om 13.00 uur vanaf het parkje aan de Korte Spruit. Aan het eind van de middag krijgen alle kinderen een frietje in de speeltuin. We zijn rond de klok van 17.30 uur weer terug in Beers. Denk aan gemakkelijk zittende kleding.

Groep 6 t/m 15 jaar:
Wie durft de uitdaging aan en geeft zich uiterlijk 27 september op???
We vertrekken deze middag om 15.30 uur vanaf het parkje aan de Korte Spruit. Om 16.15 uur worden we verwacht bij het Winners Café / The Temple in Nistelrode. Vanaf 16.30 uur gaan de kids in kleine groepjes in The Temple. Hier spelen zij een uniek spel, The Temple Challenge. Een mix tussen een gameroom en een escaperoom, die bestaat uit een aantal aaneengeschakelde themakamers. Het spel duurt ongeveer een uur. Als iedereen klaar is, staat er een pizzabuffet met na afloop een lekker ijsje voor alle kinderen klaar. We verwachten rond de klok van 19.15 uur weer terug in Beers te zijn.