Warning: Array to string conversion in /data/www/neiehuukske.nl/www/backstage/wp-includes/class-wp-theme-json.php on line 1573 Warning: Array to string conversion in /data/www/neiehuukske.nl/www/backstage/wp-includes/class-wp-theme-json.php on line 1573 Warning: Array to string conversion in /data/www/neiehuukske.nl/www/backstage/wp-includes/class-wp-theme-json.php on line 1573

Buurtdag 2017

Zaterdag 26 augustus 2017

Wat een gezelligheid, voor jong en oud, familiedag én buurtfeest in 1!!
Op zaterdag 26 augustus willen we er een gezellige dag voor de hele buurt van maken. De voorbereidingen hiervoor zijn reeds in volle gang. We organiseren een middag- en een avondprogramma. Men kan zich opgeven voor het middagprogramma, het avondprogramma of voor beide.

Middagprogramma:
’s Middags verzamelen we om 15.00 uur op het speelveldje van ’t Neie Huukske. Daar beginnen we met koffie, thee, ranja en wat lekkers. Van daaruit spelen we vervolgens een ludiek spel in de buurt, waar iedereen, jong en oud, aan mee kan doen. Uiteraard zorgen wij ondertussen voor een kleine versnapering en wat te drinken. Deelname aan het middagprogramma is voor iedereen gratis.

Avondprogramma:

17.30 uur verzamelen we (weer) alle-maal op het speelveldje. Daar staat dan een heerlijke barbecue klaar. Terwijl er voor

de inwendige mens gezorgd wordt en de volwassenen wellicht wat langer willen (na)tafelen / borrelen, zal er voor de kleinsten onder ons een springkussen zijn en kan de wat oudere jeugd een balletje trap-pen op het voetbalveld. De kosten voor het avondprogramma bedragen voor iedereen van 16 jaar en ouder € 7,50. Door opgave gaat u akkoord met automatische incasso. Voor kinderen t/m 15 jaar is deze avond gratis.

Beide activiteiten gaan alleen door bij minimaal 20 aanmeldingen.

Opgeven kan uiterlijk tot en met zaterdag 19 augustus. Later opgeven voor het avondprogramma is niet mogelijk, i.v.m. het reserveren van de BBQ. Zorg er dus voor dat u op tijd opgeeft!!!
Mocht u nog op vakantie gaan, geef dan nu meteen op. Opgeven voor activiteiten verloopt vanaf nu via de website van onze buurtvereniging. Ga naar www.neiehuukske.nl. Rechts in het menu klikt u op “aanmel-den activiteit”. Bij activiteit vult u in “Buurtdag”, bij naam/namen vult u de naam/namen van alle personen in die u op wilt geven, inclusief hun leeftijd (op de dag van het buurtfeest). Bij opmerkingen geeft u aan of u zich opgeeft voor het middagprogramma, het avondprogramma of voor beide. Als u op verzenden klikt, ontvangen wij uw opgave. U ontvangt een automatische bevestigingsmail dat uw opgave ontvangen is. Mocht u vragen hebben of mocht het opgeven via de site (nog) niet lukken, dan kunt u even contact opnemen door een mail te sturen naar info@neiehuukske.nl.