Warning: Array to string conversion in /data/www/neiehuukske.nl/www/backstage/wp-includes/class-wp-theme-json.php on line 1573 Warning: Array to string conversion in /data/www/neiehuukske.nl/www/backstage/wp-includes/class-wp-theme-json.php on line 1573 Warning: Array to string conversion in /data/www/neiehuukske.nl/www/backstage/wp-includes/class-wp-theme-json.php on line 1573

Escape Room Zaterdag 18 november 2017

Wegens succes herhaald: de escaperoom, een activiteit voor alle volwassenen en jeugd vanaf 16 jaar. Op zaterdag 18 november a.s. staat er een avondje Escape Room gepland, dit jaar bij Bajes Break Out in Venlo!

Na een heftige nacht worden jullie wakker in een van de twee cellen van de Bajes. Deze cellen zijn identiek en plots verschijnt er een zware jongen in beeld. Jullie hebben 60 minuten de tijd om uit de bajes te ontsnappen. Aan de overkant zit het concurrende team in dezelfde benarde postie gevangen. Welk team weet als eerste te ontsnappen, wie wint de onder-linge competitie? Behendigheid, ken-nis, teambuilding en samenwerking, het komt allemaal voorbij…..

Wie heeft zin om samen met andere buurtleden te ontsnappen?! Wie durft de uitdaging aan om in zo kort mogelijke tijd alle puzzels op te lossen en breinbrekers te kraken?! Wie geeft zich nog vandaag op voor deze superleuke activiteit?! Uiteraard maken we er een gezellige avond en worden we tussendoor tijdig voorzien van een hapje en drankje!

We vertrekken deze avond om 19.00 uur vanaf het parkje aan de Korte Spruit. We gaan er van uit dat iedereen die zich opgeeft, zelf voor vervoer zorgt, of met andere buurtleden afspreekt om samen te rijden. We worden om 19.45 uur ontvangen met koffie en wat lekkers, en rond de klok van 20.15 uur kan de ontsnapping beginnen.

Bij veel aanmeldingen, spelen we in twee groepen na elkaar. De avond zal in dat geval tot ongeveer 23.00 uur duren. De eigen bijdrage voor deze activiteit is € 10,– per persoon. Door opgave gaat u akkoord met automatische incasso. Voor deze activiteit geldt een uiterste aanmelddatum! Wilt u mee, geef dan snel op want hier geldt: Vol is vol en te laat is te laat! Opgeven kan al direct, uiterlijk t/m 31 oktober.