Warning: Array to string conversion in /data/www/neiehuukske.nl/www/backstage/wp-includes/class-wp-theme-json.php on line 1573 Warning: Array to string conversion in /data/www/neiehuukske.nl/www/backstage/wp-includes/class-wp-theme-json.php on line 1573 Warning: Array to string conversion in /data/www/neiehuukske.nl/www/backstage/wp-includes/class-wp-theme-json.php on line 1573

Zwemmen Sportiom vrijdag 24 november 2017

LET OP: gewijzigde datum!!! In verband met het weekend van Jong Nederland hebben we besloten het zwemmen te verzetten van 10 naar 24 november.

Op vrijdag 24 november a.s. gaan we met de jeugd die in groep 6 en hoger zit zwemmen in het subtropisch zwempara-dijs Sportiom in Den Bosch. Men moet wel in het bezit zijn van een zwem- diploma. Voor alle kinderen is deze avond gratis en na het zwemmen wordt er gezorgd voor iets lekkers!

We verzamelen om 17.30 uur bij het park-je aan de Korte Spruit en zijn tussen 22.00 en 23.00 uur weer terug.Je kunt je opgeven t/m dinsdag 21 no-vember a.s. door het aanmeldformulier op de site in te vullen. Geef je ook even aan of je vader of moeder eventueel kan rijden? Deze activiteit kan alleen door-gaan als er voldoende ouders zijn die kunnen rijden. Voor eventuele vragen kun je terecht bij Tonny Oppers (315915).