Warning: Array to string conversion in /data/www/neiehuukske.nl/www/backstage/wp-includes/class-wp-theme-json.php on line 1573 Warning: Array to string conversion in /data/www/neiehuukske.nl/www/backstage/wp-includes/class-wp-theme-json.php on line 1573 Warning: Array to string conversion in /data/www/neiehuukske.nl/www/backstage/wp-includes/class-wp-theme-json.php on line 1573

Vrijwilligerspenning voor Tonny Oppers uit Beers

Tonny Oppers (58) uit Beers ontving zondag 1 juli de Vrijwilligerspenning van de gemeente Cuijk. De onderscheiding wordt uitgereikt door wethouder Joost Hendriks na afloop van Beers Best ter gelegenheid van zijn afscheid als bestuurslid van buurtvereniging  ’t Neie Huukske .

Oppers is vanaf 2002 bestuurslid geweest van buurtvereniging ’t Neie Huukske. Hij verrichte voornamelijk praktische taken binnen deze vereniging, zoals diverse voorbereidende werkzaamheden voor Beers Best, het plaatsen van het welkomstbord en de ooievaar voor nieuwe buurtbewoners, het opbouwen en afbreken van de tent voor het Marc Derks Voetbaltoernooi en de familiedag.

De belangrijkste taak van Oppers was het regelen van ongeveer honderd vrijwilligers voor Beers Best. Maanden van te voren was hij hiervoor bezig om alles in goede banen te leiden. Zo maakte hij een taakverdeling en tijdens Beers Best stuurde hij alle vrijwilligers aan en was het aanspreekpunt.

Oppers heeft veel goeds gedaan en veel betekend voor de gemeenschap Beers. Hij stak veel tijd in het vrijwilligerswerk. “Dat verdient waardering en die waardering krijgt hij, want het college van burgemeester en wethouders heeft besloten om aan hem de vrijwilligerspenning van de gemeente Cuijk toe te kennen”, aldus de gemeente.
De Vrijwilligerspenning gemeente Cuijk wordt toegekend en uitgereikt bij het afscheid van personen die zich op een bijzondere wijze vrijwillig voor een periode van in principe 16 jaar of langer hebben ingezet bij een vereniging of instelling in de gemeente Cuijk.