Warning: Array to string conversion in /data/www/neiehuukske.nl/www/backstage/wp-includes/class-wp-theme-json.php on line 1573 Warning: Array to string conversion in /data/www/neiehuukske.nl/www/backstage/wp-includes/class-wp-theme-json.php on line 1573 Warning: Array to string conversion in /data/www/neiehuukske.nl/www/backstage/wp-includes/class-wp-theme-json.php on line 1573

Marc Derks Toernooi Zaterdag 23 juni 2018

Wederom voor alle leeftijden organiseert Buurtvereniging ’t Neie Huukske ook dit jaar het Marc Derks Toernooi, een voetbaltoernooi dat gehouden wordt op zaterdag 23 juni 2018 op het veldje van onze buurtvereniging.
Leeftijdscategorie: basisschool en voortgezet onderwijs t/m 16 jaar:
Alle Beerse jongens en meisjes die in groep 3 t/m 8 zitten, kunnen hieraan deelnemen. En ook alle Beerse leerlingen die op het voortgezet onderwijs (t/m 16 jaar) zitten. Ook kinderen die niet in ’t Neie Huukske wonen en/of die niet in Beers op school zitten mogen zich opgeven om mee te doen.

Deelname is gratis. De groepen 3 t/m 5 beginnen om 13.00 uur en de groepen 6 t/m 8 om 14.15 uur. Leerlingen van het voortgezet onderwijs t/m 16 jaar beginnen om 15.30 uur.
Als jullie zin hebben om mee te doen, stuur dan een mail of lever dan een briefje in met je naam, leeftijd en in welke groep / klas je zit. Mailen kan naar info@neiehuukske.nl Briefjes kun je inleveren op Korte Spruit 5. Opgeven vóór woensdag 13 juni a.s..
Leeftijdscategorie volwassenen:

Volwassen en ook zin om een lekker potje te voetballen? Geef je dan samen met je vrienden, familieleden, collega’s of buurtgenoten op voor het Marc Derks Toernooi voor volwassenen op zaterdag 23 juni 2018!

Er wordt vijf tegen vijf gevoetbald, op een klein veld, zonder buitenspel, geen slidings en geen lichamelijk contact. Bovendien bestaat de mogelijkheid om onbeperkt door te wisselen. Gezelligheid staat voorop! Dames mogen uiteraard ook meedoen.

De wedstrijden beginnen om 16.00 uur en er zal gespeeld worden op het voetbalveldje van buurtvereniging ’t Neie Huukske. Deelname is gratis.

Opgeven kan per team, stuur hiervoor een mail naar veulingsraymond1@gmail.com. Doe dit vóór woensdag 13 juni a.s. Voor vragen kan contact opgenomen worden met Raymond Veulings: 06-40786145.
Zorgen jullie ook allemaal voor heel veel supporters?!! Tot ziens op 23 juni!