Warning: Array to string conversion in /data/www/neiehuukske.nl/www/backstage/wp-includes/class-wp-theme-json.php on line 1573 Warning: Array to string conversion in /data/www/neiehuukske.nl/www/backstage/wp-includes/class-wp-theme-json.php on line 1573 Warning: Array to string conversion in /data/www/neiehuukske.nl/www/backstage/wp-includes/class-wp-theme-json.php on line 1573

Routes inzameling:

Zaterdag 29 juni en vrijdagavond 5 juli

Binnen de kom van Beers worden er op twee dagen ophaalroutes gereden om de rommelmarktspullen huis-aan-huis op te komen halen. Men kan de verkoopbare bruikbare spullen die zaterdag en vrijdagavond gewoon aan straat zetten. Een vriendelijk verzoek om de spullen voor de route van zaterdag niet eerder dan 09:00 uur aan de straat te zetten, omdat anderen soms zo onsportief zijn om de betere spullen er alvast tussen uit te halen. Voor de route van vrijdagavond het verzoek om de spullen niet eerder dan 18:00 uur aan straat te zetten. Op de bijgevoegde plattegrond staan de twee ophaal dagen en routes met een kleurkader aangegeven (rood en blauw).

Op zaterdag 29 juni 2019 zamelen we spullen in binnen het rode kader.

Op vrijdagavond 5 juli 2019 zamelen we spullen in binnen het blauwe kader.

Degenen die buiten de bebouwde kom wonen en bruikbare spullen hebben, kunnen dit tot donderdag 4 juli melden door te bellen naar 06-51050247 of door te mailen naar info@neiehuukske.nl. De spullen worden dan ook aan huis opgehaald.

Wat nemen wij NIET mee: accu’s, koelkasten, autobanden, tl-buizen, verf, vergif, vloerbedekking, bankstellen, beeldschermen, televisies, printers, matrassen, olie, steenpuin, spullen en apparaten die zodanig stuk zijn dat een ander er ook niets meer mee kan doen.