Warning: Array to string conversion in /data/www/neiehuukske.nl/www/backstage/wp-includes/class-wp-theme-json.php on line 1573 Warning: Array to string conversion in /data/www/neiehuukske.nl/www/backstage/wp-includes/class-wp-theme-json.php on line 1573 Warning: Array to string conversion in /data/www/neiehuukske.nl/www/backstage/wp-includes/class-wp-theme-json.php on line 1573

Paaseieren zoeken Zaterdag 15 april 2017

Op zaterdag 15 april a.s. mogen alle kinderen t/m groep 8 (ook degenen die nog niet op school zitten) paaseieren komen zoeken op De Tienmorgen. We vertrekken die middag om 14.30 uur met de fiets. We verzamelen bij het parkje aan de Korte Spruit. Er zijn leuke prijsjes te winnen. Voor koffie, thee en wat lekkers wordt gezorgd. Op het eind van de middag heeft de paashaas voor alle kinderen een kleine verrassing. De middag duurt tot ongeveer 17.00 uur. Deelname is gratis.
Ook met slecht weer gaat deze activiteit door, alleen willen we dan met auto’s gaan. In verband met de inkoop willen we graag weten welke kinderen paaseieren komen zoeken. Opgeven kan tot uiterlijk zaterdag 8 april a.s. via info@neiehuukske.nl. Ook ouders zijn van harte welkom!