Warning: Array to string conversion in /data/www/neiehuukske.nl/www/backstage/wp-includes/class-wp-theme-json.php on line 1573 Warning: Array to string conversion in /data/www/neiehuukske.nl/www/backstage/wp-includes/class-wp-theme-json.php on line 1573 Warning: Array to string conversion in /data/www/neiehuukske.nl/www/backstage/wp-includes/class-wp-theme-json.php on line 1573

Marc Derks Toernooi zaterdag 24 juni

Ook dit jaar! Voor alle leeftijden!

In vernieuwde vorm, voor alle leeftijden, organiseert Buurtvereniging ’t Neie Huukske ook dit jaar het Marc Derks Toernooi, een voetbaltoernooi dat gehouden wordt op zaterdag 24 juni 2017 op het veldje van onze buurtvereniging.

Leeftijdscategorie: basisschool en voort-gezet onderwijs t/m 16 jaar:

Alle Beerse jongens en meisjes die in groep 3 t/m 8 zitten, kunnen hieraan deelnemen. En ook alle Beerse leerlingen die op het voortgezet onderwijs (t/m 16 jaar) zitten. Ook kinderen die niet in ’t Neie Huukske wonen en/of die niet in Beers op school zitten mogen zich opgeven om mee te doen. Deelname is gratis. En dat niet alleen: ook krijgen alle deelnemers nog een herinnering aan dit leuke evenement. De groepen 3 t/m 5 beginnen om 13.00 uur en de groepen 6 t/m 8 om 14.15 uur. Leerlingen van het voortgezet onder-wijs t/m 16 jaar beginnen om 15.30 uur. Als jullie zin hebben om mee te doen, stuur dan een mail of lever dan een briefje in met je naam, leeftijd en in welke groep / klas je zit. Mailen kan naar tonnychantal@home.nl. Briefjes kun je inleveren op Korte Spruit 24. Opgeven vóór vrijdag 9 juni a.s..

Leeftijdscategorie 17 t/m 35 jaar en 35+:

Ben je 17 jaar of ouder óf ben je 35+ en heb je ook zin om een lekker potje te voetballen met leeftijdgenoten? Geef je dan samen met je vrienden, familieleden, collega’s of buurtgenoten op voor het Marc Derks Toernooi 17 t/m 35 jaar óf voor het Marc Derks 35+ Toernooi op zaterdag 24 juni 2017!

Er wordt vijf tegen vijf gevoetbald, op een klein veld, zonder buitenspel, geen slidings en geen lichamelijk contact. Bovendien bestaat de mogelijkheid om onbeperkt door te wisselen. Gezelligheid staat voorop! Dames mogen uiteraard ook meedoen, graag zelfs! Ieder team mag, indien noodzakelijk, 1 dispensatiespeler opstellen. Teams die volledig bestaan uit spelers van rond de 35 jaar, zullen door de organisatie in een van beide poules ingedeeld worden. De wed-strijden beginnen om 16.30 uur en er zal gespeeld worden op het voetbal-veldje van buurtvereniging ’t Neie Huukske. Deelname is gratis.

35+ (40+, 50+…) en al enige tijd niet meer tegen een bal getrapt? Geen probleem want bij deze variant van voetbal zijn er, mede door de indeling in twee leeftijdscategorieën, geen uitputtende wedstrijden tegen jonge prestatiegerichte spelers van begin twintig. Geef je dus vooral op! De organisatie zorgt ervoor dat er tijdens het toernooi eten en drinken verkrijgbaar is. Ook tijdens de DERDE helft, want het team dat dan het beste presteert mag zich de morele winnaar van het toernooi noemen. Opgeven kan per team, door een mail te sturen voor 9 juni a.s. aan r.veulings1@telfort.nl. Voor vragen kan contact opgenomen worden met Raymond Veulings: 06-40786145.