Warning: Array to string conversion in /data/www/neiehuukske.nl/www/backstage/wp-includes/class-wp-theme-json.php on line 1573 Warning: Array to string conversion in /data/www/neiehuukske.nl/www/backstage/wp-includes/class-wp-theme-json.php on line 1573 Warning: Array to string conversion in /data/www/neiehuukske.nl/www/backstage/wp-includes/class-wp-theme-json.php on line 1573

Kindermiddag Zaterdag 20 oktober 2018

Op zaterdag 20 oktober is het weer zover, dan is het “kindermiddag” voor alle kinderen en jeugd t/m 15 jaar.

 

0 t/m 7 jaar:

 

Wegens succes herhaald: Ook dit jaar gaan alle kinderen t/m 7 jaar naar binnenspeeltuin Pret-Inn in Malden,   een wereld waar de tijd omvliegt. Met fantastische attracties, een uitdagende omgeving en met een compleet speeleiland voor peuters en kleuters. Lijkt dit wat? Geef dan gauw op. Opgeven kan t/m 10 oktober aanstaande. Geef ook even aan of papa en / of mama meegaan i.v.m. het reserveren van een tafel voor alle kinderen en volwassenen samen.

 

We vertrekken deze middag om 13.15 uur vanaf het parkje aan de Korte Spruit. Aan het eind van de middag krijgen alle kinderen een frietje in de speeltuin. We zijn rond de klok van 17.30 uur weer terug in Beers. Denk aan gemakkelijk zittende kleding.

 

 

8 t/m 15 jaar:

 

Ook met de oudere kinderen reizen we dit jaar af naar Malden, en wel naar Pret-Inn JUMP. Een jumphal zoals nergens anders. Gezellig en supercool tegelijk. Vette trampolines, een klimmuur, een survival baan, een evenwichtsbalk, een groot kussen waar je vanaf zo’n twee meter op springt en nog veel meer. Een plek waar je hart sneller gaat kloppen, want je verlegt je eigen grenzen!!

 

We vertrekken deze middag om 13.15 uur vanaf het parkje aan de Korte Spruit. Van 14.00 – 16.00 wordt er gesprongen en om 16.30 uur staan er voor alle kinderen frietjes klaar. We verwachten rond de klok van 17.30 uur weer terug in Beers te zijn.

 

Voor Pret-Inn JUMP moet je minimaal 8 jaar oud zijn. Kinderen van 8 jaar (en ouder) die het leuker vinden om nog gezellig mee te gaan naar de binnenspeeltuin, in plaats van naar Pret-Inn JUMP, mogen zich uiteraard ook opgeven voor de binnenspeeltuin.