Warning: Array to string conversion in /data/www/neiehuukske.nl/www/backstage/wp-includes/class-wp-theme-json.php on line 1573 Warning: Array to string conversion in /data/www/neiehuukske.nl/www/backstage/wp-includes/class-wp-theme-json.php on line 1573 Warning: Array to string conversion in /data/www/neiehuukske.nl/www/backstage/wp-includes/class-wp-theme-json.php on line 1573

Damesactiviteit Zaterdag 26 mei

Damesactiviteit Zaterdag 26 mei
Wie gaat er mee een gokje wagen en wie gaat er wellicht met de jackpot naar huis? Op zaterdagavond 26 mei gaan we met alle dames van 18 jaar en ouder naar het Holland Casino in Nijmegen. (Denk aan legitimatie.)
We vertrekken om 19.30 uur vanaf het parkje aan de Korte Spruit. We worden om 20.00 uur ontvangen in Nijmegen met een welkomstarrangement: entree, welkomstdrankje, speluitleg, borrelgarnituur en 10 euro speelgeld. Daarnaast ontvangt iedereen 2 consumpties per persoon van de buurtvereniging. De eigen bijdrage bedraagt €12,50. Door middel van opgave gaat u akkoord met automatische incasso van de eigen bijdrage.
Wilt u ook mee? Geef dan snel op door het aanmeldformulier op de website in te vullen.