Warning: Array to string conversion in /data/www/neiehuukske.nl/www/backstage/wp-includes/class-wp-theme-json.php on line 1573 Warning: Array to string conversion in /data/www/neiehuukske.nl/www/backstage/wp-includes/class-wp-theme-json.php on line 1573 Warning: Array to string conversion in /data/www/neiehuukske.nl/www/backstage/wp-includes/class-wp-theme-json.php on line 1573

Marc Derks Voetbaltoernooi 2023

Jul 08
Marc Derks Voetbaltoernooi 2023
13:00

Hallo voetbalvrienden en vriendinnen,
 
Zit je in groep 3 t/m 8 en heb je zin om mee te doen aan een gaaf voetbaltoernooi in Beers, dan hebben we goed nieuws. Op 8 juli a.s. organiseert ‘t Neie Huukske weer het jaarlijkse Marc Derks toernooi. De basisschool jeugd wordt verdeeld in 2 leeftijdscategorieën (groep 3 t/m 5 en groep 6t/m 8). We starten voor beide groepen om 13.00 uur. Als je mee wilt doen, geef je dan gauw op bij Rudi (0646228648 of rudiminkhorst@outlook.com) onder vermelding van je naam en leeftijd en wie weet ga jij er met jouw team met de beker vandoor!
Zorgen jullie voor veel supporters? Alle broers, zussen, papa’s, mama’s, opa’s en oma’s….


 
Ook voor de volwassenen is dit jaar weer het voetbaltoernooi.
Jullie mogen zelf een team van minimaal 5 personen samenstellen. We spelen om de eeuwige roem en een kratje bier om de afsluiting van het toernooi  goed te beginnen! Na afloop van het toernooi  kan er nog geborreld worden bij een knapperend vuurtje in de vuurkorven. We zullen rond 16.00 uur starten met het toernooi voor de volwassen voetballers.
Aanmelden kan door een mailtje te sturen naar veulingsraymond1@gmail.com
We hopen dat je erbij bent.
Tot ziens op zaterdag 8 juli!
Buurtvereniging ’t Neie Huukske,
organisatie Marc Derks voetbaltoernooi